Saturday, March 31, 2012

nak buat mcm mana ni?

setelah lbih sedekad aku x update blog, aku nak cqita cket pasai apa yang jadi dlm hdop aku kblakangan ni. macam besa, x gadoh ngan laki, x sah der. ada ja yg aku x bkenan. aduih. tapi kan, ada sorang ni bjaya buat aku tbukak hati cket kat laki. dulu aku bkenan ar, la ni dak dah kot. biaq la aku sorang ja yang tau pasai pa. gaya aku nak suka ja, ada la yg buat spoil. rapat sgt ngn pompuan pn buat aku jadi xbkenan dah. ish. aku ni bkn nya plih muka pon. padan ar. muka aku ni bkn nya stok2 erra fazira pn. em, pa lg ea. ha! bila aku cta kat kawan pendang ja, dpa kta mcm ni. jiah suka kat laki? wuih! sampai teqa tu. aku kan muka gadoh ja ngn laki. geng shuffle pon jadi musuh aku jugak. haha. xtau ar. maybe aku xdak abg kot. kakak2 aku x lrat nk beletiaq kat aku dah. sory sis. haha. tapi yg kes aku ska ni, payah jugak la nak kata. em, byk sgt pmpuan dok berebut dia kot. dia layan pmpuan pn, mau 5 star. adus. hri tu kan, aku nk bluetooth lgu kt nset dy, ada pmpuan mana tah, dk msg ngn cll. tu sbb yg aku tawaq hti tu. ramai doh! aku bukan la tingin org y blur, bkn mau org y nganga ja bla aku buat lawak bodo, tp aku xmau ar ada saingan bla nak suka kat org ni. nak buat mcm mana dow? tp, bnda2 bodo ni aku buat xtau ja. parents, study, friends lg la aku utamakan. ok, dsbbkan aku pakai cheap mobile online, aku nak berenti doh. xlaqat dah. tata.

2 comments:

nIrOseNY sCoRPioNZ..! said...

g....aq asa ang ptut wat xtaw kat reaksi owg.smua owg ade peeling,n kte ade hak utk tnjukkan.
n sal laki y rpat ngan pmpuan tu...tgk batasan mrke lu, n kalo dh brknan n dya dh taw...jgn cpt jeloz...sb myb depa kwn rpat..tapi mmng akn jeloz tp kna sbaq jew,nk dya stop...u gyut @ msg bdk laki len dpn dya @ strght gtaq kat dya...ah,kwn plkn aq sowg wat cm tu..kn t rlax.aq sdaq 1 bnde jew,....wlpn bdk pmpuan gnas cmne pun,tp depa nyr ati ttp soft...n mmng hakikat gulz ske laki jd cool jew..huhm,tu jew kowt n gud lik plih laki k n bgos owg2 y u utmkan gee.jga diri wlpun brda d mne2..n rndu awk gee.

Ily Rusli said...

i just want to laugh here. hahahahahahahahahahahahahahaha. okay thats all . bye